GOGO- Chalan z internetu

Ahojte, dnes vám prinášam opäť novú recenziu a konkrétne na knihu Gogo-Chalan z internetu. Tak sa pohodlne usaďte a čítajte...
Knihu GOGO- Chalan z internetu poznáte. Veď kto by nepoznal Goga a jeho slávnu knihu? Viem, že kniha vyšla už pred niekoľkými rokmi a mne osobne sa dostala do rúk už minulý rok, no až teraz som si ju prečítala. Myslím, že viete o čom kniha je, no pre tých čo o tom ešte nepočuli (všetci o nej počuli Sasa) tak im knihu trošku priblížim.

Pôvodná anotácia:  BAM, čaute, tu je GoGo! Tento pozdrav sa ozýva z desiatok videí na internete, ktoré si získali neuveriteľné množstvo fanúšikov. Ich autorom je GoGo, vlastným menom Daniel Štrauch, uletený, nebojácny a hlavne vtipný mladík z bratislavskej Petržalky, pre ktorého bola kariéra úspešného YouTubera životným snom. Za svojím cieľom sa mu darí úspešne kráčať – dnes mu patrí najsledovanejší slovenský kanál na YouTube, kde ho sleduje viac ako 1,1 milióna fanúšikov. GoGo patrí k hlavným „celebritám“ nastupujúcej generácie a je dôkazom toho, kam až to človek plný tvorivých síl môže dotiahnuť spomedzi štyroch stien svojej oranžovej detskej izby. Svoj príbeh zhrnul do pútavého rozprávania, v ktorom odhaľuje zákulisie svojej práce, úskalia, s ktorými sa musel vyrovnať, ale aj detaily z osobného života a ešte oveľa viac!

Celá kniha bola veľmi zaujimavá. Príbeh bol naozaj motivujúci. Teda celá kniha bola motivujúca. Veľmi ma prekvapilo ako sa z obyčajného chlapca, ktorý zo seba robil blázna, hral Minecraft a natieral si tvár nuttelou vznikol chlapec známi po celom Slovensku a Česku. Myslím si, že veľa ľudí by si z neho malo brať príklad. Myslím, že si nikdy nemyslel, že bude taký slávny. Vtedy keď sa postavil prvýkrát pred kameru... Všetko je to v nás. Nikto nevstal a hneď vedel hrať futbal, kresliť alebo ako Gogo natáčať. V mojom prípade je to písanie. Snažím sa stále viac zlepšovať. Viem, že tých chýb je tu veľmi veľa, ale snažím sa ten počet zmenšovať. Každým článkom sa zlepšujem. Každým článkom pribúda viac a viac ľudí, ktorý si chcú prečítať tento blog.A je to len preto, že sa stále zlepšujem. Každým článkom...

Preto prajem aj vám, aby sa vám darilo to čo robíte, aby ste v tom boli úspešný. Možno nebudete úspešný tak ako Gogo, ale stále si choďte za svojím snom. A hlavne- NIKDY SA NEVZDÁVAJTE!

Žiadne komentáre