Sólo pre GIRL ONLINE-Zoe Sugg

Komu sa páčili dve predošlé časti Girl Online? Tak vám prinášam recenziu na ďalšie pokračovanie, a to tretie. Takže sa pohodlne usaďte a čítajte :)

Poznáte ten pocit, keď dočítate knihu a musíte čakať na pokračovanie? Myslím, že všetci knihomoli, ale aj obyčajní ľudia sa stretli s touto situáciou. Neznášam to... No najviac som bola sklamaná, keď som bola v Londýne a videla som ju v tých kniho-papiernictvách. Tá kniha bola aj na letisku v jednom obchode. Vskratke- som človek, ktorý rád čaká na preklad. Preto som si povedala, že vydržím a dočkali sme sa :) Kto ešte nezaregistroval... vyšla nová časť Girl Online.

 Pôvodná anotácia: Tretí diel  celosvetovo úspešnej trilógie Girl  Online začína, keď je Penny single.  Navzdory očakávaniam sa nevrátila  k svojmu expriateľovi, rockerovi  Noahovi Flynnovi. Vlastne by to  nešlo, ani keby chcela - Noah  predčasne ukončil turné a zmizol z  povrchu zeme. Penny netuší, kam  sa vyparil. Školský rok sa pomaly  začína a ona nevie, čo ďalej. Megan  ju pozve na návštevu na  konzervatórium. Penny si tu nájde  nových priateľov, a to, že môže  pomáhať iným, je útechou aj pre ňu  samu. Svojej novej kamarátke  Posey radí, ako bojovať s trémou, a  aj Elliot zúfalo potrebuje jej  podporu. Do predstáv sa jej však čoskoro votrie niekto iný: očarujúci Škót Callum. Penny sa musí rozhodnúť, či sú davy na konzervatóriu pre ňu to pravé a či naozaj dokáže žiť bez Noaha, ktorý jej v srdci zanechal nezmazateľnú stopu...

Pocity z knihy sú len kladné. Aj keď sa nájdu momenty kedy som chcela Noaha úplne zabiť, lebo som bola na stej strane a stále sa neukázal, ale určite by som knihu mohla, len a len odporúčať. Prvý diel je pre mňa TOP-ka, ale toto malo tiež niečo do seba. Aj keď miestami mi prišlo, že Zoe asi nezvládala nátlak a bolo to písané nasilu. Čož ma dosť mrzelo. Celkovo knihu radím do kategórie: odpočinková, lebo naozaj som to mala prečítané ani nie za dva dni. Knihu som si užívala od začiatku do konca a precítila som každé slovo a každý moment. 

Život Penny Porterovej je vskutku veľmi zábavný. Bolo vidno, že Penny vyspela. Tiež som mala veľmi rada opisované momenty, keď Penny fotila. Bavilo ma predstavovať si ako vyzerá daná situácia. Noah ako vždy nesklamal svojím veľkolepým príchodom. Preto sa tiež spolu s Penny radia k mojím najobľubenejším knižným hrdinom. A priznajme si alebo nie podľa opisu Penny vyzerá fakt ako fešák. Callum bola asi najviac záporná postava z celej knihy. Aj keď na začiatku vyzeral ako milý chlapec (tiež fotograf), tak ma dosť omrzel v priebehu knihy. Takže Callum mi ako charakter, zdá najviac nesympatická postava celej knihy.




Čítali ste danú knihu? Podeľte sa s pocitmi a zážitkami dole v komentároch. Veľmi rada si to prečítam :)

Žiadne komentáre