Girl Online-Láska blogerská

Ahojte :) Dnes by som vám chcela predstaviť knihu Girl Online, ktorú určite väčšina z vás pozná. Ale  skôr by som vám chcela ukázať môj pohľad na samú knihu. Keďže Zoella je jedna z mojích najobľubenejších blogeriek, youtuberiek a autoriek nemohlo ma to obísť. Takže sa pohodlne usaďťe a prečítajte si príspevok.


Táto knižka ma lákala už od leta 2016 kedy mi ju ukázala moja kamarátka. Chcela som si ju od nej požičať, no stále som na to zabudla. Na Vianoce 2016 ma milo prekvapila práve tá kamarátka od ktorej som si knihu chcela požičať. Knihu mi darovala a ja som z toho bola šťastná ako blcha.
Tak takýto malý príbeh k tejto knihe a tom ako som ju dostala máme. Teraz by som prešla k jej obsahu, ako sa mi páčila a všetko ohľadom nej.

Hlavná hrdinka je ryšavovlasá fotografka Penny. V jeden deň sa strápni na školskom predstavení a toto video zahltí celý Facebook a YouTube. Vtedy jej mama príjme nečakane ponuku robiť svadbu v New Yorku. Tam však Penny stretáva chlapca s gitarou menom Noah. Penny sa do neho pouši zamiluje, ale to ešte netuší aké tajomstvo pred ňou Noah schováva...

Tak a teraz moje pocity :) Tááák ako sa Penny zamilovala do Noaha, ja som sa až po uši zamilovala do tejto knižky. Kniha ma sama o sebe zaujala už len tou obálkou. Je taká ,,štýlová", no proste taká, že keď sa na ňu pozrite hneď vám udrie do očí. Pri mne to bolo to isté. Chcela som ju len kvôli tej obálke. To som však netušila aký je ten obsah. Zo začiatku to bolo veľmi nudné takže ma to veľmi nebavilo, no musím povedať, že hneď ma dej začal baviť keď prišli do New Yorku začítala som sa do nej a ,,zlízla" som ju za 2 dni. Knihu veľmi odporúčam takže ak ste ju ešte nečítali tak šup, šup.

1 komentár

  1. Kupovala jsem jí ségře k vánocům a nedalo mi to, kousek jsem přečetla, je to super :)

    OdpovedaťOdstrániť